Meny
 

Planera ditt besök

Handla med omtanke 

 

Julen är snart kommen och julen medför ju, som många vet, handel. Alla leker vi tomte för några veckor och har en lista av checka av. Vi lever dock i en annorlunda tid som också kommer påverka vårt sätt att fira jul, en jul som aldrig förr. En av den finaste julklappen vi kan ge bort i år är omtanke och vi behöver alla hjälpas åt för att minska smittspridningen. Vi på Mitt i City vill att du som besökare ska känna dig trygg när du besöker oss. Vi vill därför dela med oss hur våra besökare rör sig i huset, så att du ska kunna planera ditt besök och välja en dag som passar dig.

Se vårt besöksschema nedan där du kan se när vi har färre och flest besökare.

 

 

Vi på Mitt i City har generösa öppettider med stora ytor vilket gör att du som besöker oss ska känna dig trygg. Om du vill handla i lugn och ro kan det vara en bra idé att försöka vara först in eller sist ut. 

 

Under lunchtid är det många som väljer att komma till oss och handla sin lunch i vårt breda matsortiment och om du vill undvika kassaköer och miniminera din väntetid, kan det vara en bra idé att välja en annan tidpunkt då det ofta är färre folk på plats.

Se bild nedan.

 

Vi som jobbar inom handel är tacksamma för att du vill handla lokalt. Det betyder mycket för att vi skall fortsätta kunna erbjuda den service som vi alla önskar. Tillsammans med er besökare gör vi allt för att minska smittsprittningen.

 

 

Tänk på att:

 

1. Tvätta händerna och var noga med handhygienen!

 

2. Använd gärna våra handspritsstationer som finns utplacerade runt om i centrum.

 

3. Stanna hemma om du har minsta symptom!

 

4. Håll avstånd! Tänk på att hålla lämpligt avstånd och visa hänsyn till dina medmänniskor.

 

Välkommen till oss!

 

Vill du ändå inte komma hit men stötta lokal handel?

Ring oss gärna på 054-291660 eller gå hit för att få mer information.

 

Planera ditt besök