Meny
 

Om gallerian

Mitt i City-gallerian ryms under ett tak på 16.000 kvadratmeter och det lockar drygt fem miljoner shoppingsugna besökare om året.

 

Med fyra ingångar i varje väderstreck möts man av en värld med 53 butiker, restauranger & caféer.

 

 

På markplan finner du en centralt placerad scen för både evenemang och underhållning. På samma våningsplan ligger även restaurangerna och caféerna med ett gemensamt utrymme där man kan sitta och äta. Här finner du mängder med olika matalternativ, allt från Pizza, kebab, lyxigare lunchbuffe eller husmanskost.

 

Butikernas utbud har ett varierat med allt från hobby och teknik, kläder och mode, hälsa och skönhet, sport och fritid, till livsmedel och mer därtill.

 

Mitt i City-gallerian ryms under ett tak på 16.000 kvm och det lockar drygt fem miljoner shoppingsugna besökare om året.

Adress:
Mitt i City, Järnvägsgatan 14. 652 25 Karlstad

 

Hitta till parkeringsgaraget:

I botten av Mitt i City-gallerian finner du det stora parkeringsgaraget på två plan som rymmer 397 st. bilar. Nedfarten till vårt parkeringsgaraget hittar du vid Järnvägsgatan. Garaget har öppet 06:00 till 22.00

 

Parkering:

För frågor kring parkering/hyra av parkeringsplats kontakta kundtjänst

tfn. 054-212780 eller besök websidan http://www.apcoa.se/

Garaget är utrustat med flera betalstationer, det går även att betala med Easyparks och Apcoas app. För aktuell prisinformation  http://www.apcoa.se/

 

Avstånd till Mitt i City:
Stora Torget: 75m. Tågstationen: 150m. Busstationen: 650m.

Uttagsautomat

Om dina kontanter inte räcker till kan du ta ut pengar i uttagningsautomaten på nedre våningen.

 

Hjälpmedel

Gallerian är barn- och handikappsvänlig. Det finns tillgång till värmning av välling eller barnmat i foddcourten på markplan.

 

Kartkoordinater

Latitud: 59.386119
Longitud: 13.503742

Kontakta oss

Historia

Det hela påbörjades den 17:e maj år 2004. Ett helt nytt projekt som kom att locka intresse och stor nyfikenhet hos Karlstads lokalbefolkning. Grävmaskinerna brummade, arbetsledarnas order ekade i sorlet kring det tidigare öde utrymmet i stadens kärnhus. Den 21 september 2006 invigdes gallerian som fick passande namnet Mitt i City.