RUNDGÅNG

Rundgång - logga
Boka plats

Den 28 oktober välkomnar vi in dig att kliva in i framtiden!

Den 28 oktober slår Rundgång upp portarna i Mitt i City-gallerian i Karlstad.


Rundgång är en cirkulär popup som under två fullspäckade månader kommer samla framtidens varor och tjänster under ett och samma tak. Det kommer också bubbla av events, workshops och andra smartheter.

Vi vill ha med dig!


Driver du en butikskedja, ett lokalt företag eller när en business vid sidan av jobbet? Rundgång vill samla så många aktörer som möjligt under samma tak och låta dig provtrycka framtiden och testa loss bland cirkulära fyndigheter.

Inget cirkulärt i företagsportföljen … än? Äsch, vi hjälper gärna ditt företag att spåna fram smarta cirkulära koncept som passar Rundgång.

Välj bland tre olika erbjudanden och ta plats i rampljuset i ett spännande och attraktivt sammanhang. Rundgång är bemannad så det enda du behöver bidra med är dina kloka, cirkulära produkter eller tjänster.

Läs mer om de tre erbjudandena, kriterier, hur du ansöker och hör gärna av dig så skapar vi stordåd tillsammans!

Partners


Rundgång drivs av Karlstads kommun, Karlstads Energi AB och Mitt i City tillsammans med samarbetsparterna Karlstads universitet, Innovation Park och Coompanion Värmland.

Pop up-gallerian är en del av satsningen Klimatneutrala Karlstad 2030 som finansieras av Viable Cities. Tillsammans minskar vi både avfallet och utsläppen av växthusgaser samtidigt som vi bidrar till ett hållbart företagande och levande centrum.

Läs mer på www.rundgang.se