Mitt i City presentkort

Mitt i City presentkort

Vad ger man till någon som har allt? Överraska din kollega, födelsedagsbarn, konfirmand eller brudpar med ett presentkort från centret.

Presentkort

Vad ger man till någon som har allt? Överraska din kollega, födelsedagsbarn, konfirmand eller brudpar med ett presentkort från centret.

Vart köper jag presentkortet?

Vid Kardemumma på markplan hittar du vår presentkortmaskin.

Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Presentkortet är giltigt i ett år från och med inköpsdatum. Kort med passerat utgångsdatum ersätts inte och du kan heller inte lösa in det mot kontanter eller ångra köpet.

Kortet fungerar inte hos Grit Kitchen.

Företagsbeställning - skicka in formuläret:

Företagsbeställning av presentkort - beställ här

Presentkort från dittpresenkort.se kan användas i nästan alla centrets butiker och du kan köpa presentkortet i vår presentkortsautomat eller online.

______________________________________________________________


Beställ presentkort via SMS eller e-post

Du kan enkelt beställa ett presentkort och skicka det till önskat mobilnummer eller e-postadress med en personlig hälsning. Välj bilden du vill använda eller ladda upp din egen bild för att göra den mer personlig.

Du kan även beställa flera presentkort samtidigt med önskat belopp på de olika presentkorten. Då anger du dig själv eller någon annan som mottagare av presentkort/en via SMS eller e-post.

Köp presentkort på dittpresentkort.se.

Köp presentkort på köpcentrum

Köp presentkort i vår presentkortsautomat. Du kan ladda kortet med valfritt belopp mellan 100 och 5 000 kr. Presentkortet kostar 10 kr att köpa i automaten och folder ingår.

Presentkortsautomaterna tar alla de vanligaste betalkorten, dock ej kontanter. Observera att kvittot på ditt köp ej gäller som presentkort - endast det fysiska presentkortet som du får i automaten är giltigt.

Presentkortet kan endast användas i köpcentret där det köptes eller hämtades.

Presentkortets giltighet

Presentkortet är giltigt i ett år från laddningsdatum eller från det att du hämtar ut presentkortet i automaten på köpcentret.

Kontrollera saldot

På dittpresentkort.se kan du kontrollera saldot på presentkortet. Klicka här för att kontrollera ditt saldo

Presentkort – den perfekta företagspresenten

Dittpresentkort.se är den perfekta gåvan till duktiga medarbetare, och passar mycket bra som jubileumspresent, julklapp eller pensionspresent.

Vanliga frågor om presentkortet

Det är inte alla butiker på köpcentren som accepterar dittpresentkort.se som betalningsmetod i sin terminal. Undantag gäller bland annat för Systembolaget och Posten där presentkorten inte kan användas.

Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter. Är giltigt i ett år från och med inköpsdatum eller från det att du hämtar presentkortet i automaten. Kort med passerat utgångsdatum ersätts inte.

Se fler vanliga frågor och svar om presentkortet.

Nya regler om användning av presentkortet

Från och med 30 november 2021 kommer du inte längre att kunna använda ditt dittpresentkort.se-presentkort mellan köpcentren anslutna till dittpresentkort.se. Ditt presentkort är begränsat till köpcentret där det köptes.

Du kan begära att få ditt presentkort giltigt i ett annat Thon-center anslutet till dittpresentkort.se. Kontakta då det center du vill att det ska gälla hos. Eventuella återstående medel på ditt nuvarande kort kommer att överföras till ett nytt presentkort giltigt i det valda dittpresentkort.se-anslutna köpcentret utan extra kostnad för dig. Ha ditt presentkort tillgängligt när du ringer.